Treceți la conținutul principal

Usi industriale sectionale, usi rezistente la foc si usi rapide. Usile industriale marca doorTECK® reprezentia garantia unei investitii pe termen lung

De ani de zile, constructorii au recomandat usi industriale sectionale care se miscau incet si hala de productie pierdea caldura. Usile rapide cresc productivitatea si asigura siguranta angajatilor din cladire, reducand in acelasi timp si pierderea de caldura.


panou tip sandwich doorTECK® - smilo holding

Cand o usa se deschide si temperatura scade brusc, ce e de facut ? In depozitele de mari dimensiuni sau in halele de productie acesta este o problema care trebuie rezolvata. Cand vine vorba de pierderea de caldura noi avem soluta ideala pentru tine. Noi recumandam usi rapide din PVC care au o izolatie buna, dar fluidizeaza traficul in hala.


usi antifoc batante

In trecut spatiile frigorifice care au folosit aparate de aer conditionat pentru a mentine o temperatura perfecta pentru a mentine caldura, dar si umiditatea, au folosit usi clasice sectionale. Usile rapide sunt potrivite pentru orice tip de hala, fie ea frigorifica sau centru logistic.

Usi industriale sectionale vs usi rapide


Daca folosesti o usa sectionala prin panouri poata sa iasa caldura, iar acesta este un mare dezavantaj, de asemenea ingreuneaza productivitatea, deoarece aceste usi nu fluidizeaza traficul, iar tipul de asteptare este foarte mare, iar usile sectionale se deschid paralel cu tavanul si permit trecerea a utilajelor masive. De asemenea, daca ai o usa pietonala integrata in usa sectionala personalul poate circula prin acesta fara sa o deschida.


usi antifoc sectionale

O usa sectionala este mai sigura, deoarece panourile sunt din otel galvanizat si protejeaza cu o precizie de ceas elvetian spatiile comerciale si halele industriale. In plus, poti imbunatii cu o multime de accesorii: fotocelule de siguranta, lampa de semnalizare, ferestre, profil transparent pentru iluminare.

usi industriale

Usile sectionale doorTECK® sunt de calitatea superioara si au capacitatea de a oferi un flux 
tehnologic ridicat si o izolare termica buna. Gama de usi industriale sectionale oferite de doorTECK, raspund oricarei cerinte tehnice.

 

 Usi rapide industriale din PVC


Aceste usi rapde se deschid rapid si ajuta la minimizarea infiltrarii aerului prin timpul scurt de deschidere/inchdiere, iar usile sectionale mai ales cele ieftine nu etanseaza corect si multe firme folosesc feronerii si panouri tip sandwich de proasta calitate.


usi pietonale pentru usi sectionale doorTECK®

 Usi rezistente la foc


Daca vrei o protectie si mai buna poti alege usi rezistente la foc care iti va proteja afacerea de problemele cauzate de incendii. Aceste usi rezistente la foc industriale iti protejeaza hala industriala, deoarece usile sunt protejate de folie din polietilena. Pot fi disponibile in diverse modele si tipuri: usi antifoc batatante, culisante si sectionale, fiind recomandate pentru birourilor, dar si pentru uz industrial. Spre deosebire de usile sectionale, posibilitatea de a le accesoriza este mult mai redusa.

usa industriala marca doorTECK® cu geamuri negre

Daca te intrebi ce tip de usa sa alegi, raspunsul este simplu: daca traficul este mare si vrei sa fluidizezi traficul atunci alege usi rapide industriale din PVC industriale din PVC, daca vrei o protectie mai buna, atunci alege usile sectionale, daca vrei sa-ti protejezi afacerea de problemele cauzate de incendii, atunci alege usi rezistente la foc.


Prin produsele noastre inovative, firma noastra Smilo Holding am stabilit standarde calitative inalte, oferind cea mai variata gama de usi industriale: usi rezistente la foc, usi rapide, usi armonice industriale, usi ALA, usi sectionale industriale, usi frigorifice, usi multifunctionale batante, rulouri industriale. Toate aceste usi sunt menite sa intruneasca nevoile clientilor, pe zi ce trece devin mai selectivi datorita pietei concurentiale.

Daca vrei sa aflii mai multe informatii despre usi industriale, contacteaza-ne azi ! Ne gasesti pe https://smilo.ro. Cere oferta !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara