Treceți la conținutul principal

Usi sectionale industriale doorTECK - solutia cea mai des adpotata in mediul industrial

Majoritatea producatorilor de usi sectionale industriale ofera o gama larga de sisteme de usi industriale pentru: hale industriale, centre logistice, hale de productie. Fiecare usa avand cerinte de deschidere diferite (deschidere cu suprainaltare, deschidere normala, deschidere verticala, suprainaltare cu urmarire in unghi a tavanului, urmarire in unghi a tavanului). De multe ori, usa sectionala este trecuta cu vederea in stadiile incipienta ale unui proiect de constructie, care poate in viitor sa devina un cosmar pentru arhitect. Avand in vedere cat de mare este o usa sectionala industriala in raport cu inaltimea totala a unei cladiri, trebuie sa iei in considerare proiectarea unei usi sectionale industriale inca din fazele incipiente. De multe ori trebuie sa fabricam usi industriale sectionale subdimensionate pentru proiecte care nu au luat in considerare in mod adecvat utilizarea si dimensiunea vehiculelor care folosesc usa.

usi sectionale industriale doorTECK

Echipa proprie de asistenta tehnica si service:


Inaintea construirii halei cel mai important lucru este sa alegi usa potrivita. Putem realiza in fabrica noastra din Cluj-Napoca usi sectionale industriale personalizate la orice dimensiune. Ele pot fi elegante, moderne si fiabile, dar putem accesoriza usile cu usi pietonale, geamuri sau putem fabrica usi complet vitrate cu cadru din aluminiu.
Indiferent de marimea sau stilul usilor sectionale industriale doorTECK de care ai nevoie in Cluj-Napoca sau pe teritoriul tarii, Smilo Holding te poate ajuta cu consultanta gratuita post-vanzare. Avem hala proprie de productie, livram rapid, suntem flexibili in executie si oferi solutii customizate.

Montaj:


Personalul nostru experimentat va instala usile sectionale pe care le alegi si dupa montaj apoi acestea vor fi testate – toate aspectele legate de functionarea usilor sectionale si specialistii Smilo Holding vor face toate ajustarile necesare. Departamentul de montaj nu o sa paraseasca proprietatea ta pana cand nu se asigura ca esti multumit de toate aspectele usii sectionale industriale.

Avantaje – caracteristici:


  • usile sectionale industriale se deschid vertical in sus si sunt suspendate sub tavan pentru a economisii spatiu
  • pot fi confectionate la orice dimensiune
  • protectie pe termen lung impotriva coroziunii
  • sunt etanse rezistente la intemperii: vant, ploaie, zapada
  • izolatie termica eficienta
  • protectie maxima cu sisteme anti-cadere
  • deschidere manuala sau automata
  • se pot accesoriza cu: panouri vitrate, ferestre, usi pietonale, fotocelule, automatizari
  • usile pietonale se realizeaza din acelasi material ca si usa sectionala industriala

Usi sectionale industriale doorTECK


Usile sectionale doorTECK sunt usi moderne, functionale, personalizabile.Usor de utilizat, economisesti spatiu si au un design atractiv. Datorita proprietatilor de izolare termica si fonica sunt foarte eficiente, usile doorTECK sunt utilizate in principal in cladiri industriale (hale, centre logistice, depozite) unde pierderea de caldura este o problema foarte importanta. Usile doorTECK indeplinesc toate standardele de siguranta si sunt certificate CE. In functie de nevoile tale, acesta pot fi accesorizate cu ferestre, panouri vitrate si cu usi pietonale de acces.

Contact :

Adresa: Calea Baciului nr. 2F-2G, Cluj-Napoca

Telefon:  +40-722-421.581

E-mail: sales@smilo.ro / ofertare@smilo.ro / marketing@smilo.ro

Google Maps: https://bit.ly/2IIFZfX

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara