Treceți la conținutul principal

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil.


Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate.


Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale.

Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu.

Noi confectionam porti metalice cu un design modern si simplu. De asemenea, putem automatiza poarta cu un motor electric care mareste valoarea portii si ofera confort maxim.
Toate portile noastre sunt finisate cu zincare termica, grund anticoroziv sau vopsite in camp electrostatic (putem vopsi si manual)

 

Cand se discuta despre achizitionarea de porti metalice sau de accesorii si automatizari porti pentru casa ta, clientii de obicei vor descrie o varietate de termeni. Ei ar putea sa zica ca au nevoie de o poarta sau un gard din fier forjat. Daca sunteti interesat de o poarta si gard din otel. Oricare ar fi termenul utilizat, ele vor insemna, in general, acelasi lucru. Exista diferente ? Da, exista diefernta intre fier si aluminiu, la fel cum exista diferenta intre cupru si alama. Toate tipurile de porti au ceva in comun....toate sunt realizat din metal.

Exista multe tipuri de porti metalice si garduri


Unul dintre motivele cele mai obisnuite pentru care oamenii aleg o poarta sau un gard metalic este sa mareasca valoarea casei. In trecut, modelele preferate de clienti au fost cele clasice.  Desi exista foarte multe tipuri de porti pe piata, putine au un aspect modern.  In prezent, clientii prefera varianta moderna. Portile din fier forjat sunt asociate cu portile clasice vechi, spre deosebire de portile moderne care au un stil minimalist.

Principalul motiv pentru care clientii aleg porti metalice rezidentiale este confidentialitatea. Asta inseamna ca gardul este folosit fie pentru a tine la departare oaspetii nepoftiti, fie pentru a reduce vizibilitatea in jurul unui perminetru sau ambele. In functie de tipul de confidentialitate dorit, pot fi create diferite modele .

Oferim garduri si porti de inalta calitate care ofera stil si eleganta casei tale.

De asemenea, putem oferii automatizari porti pentru poarta ta metalica. Portile automate ofera siguranta si confort .

Contactati-ne astazi pentru o oferta gratuita sau veniti in showroom-ul nostru, iar colegii nostrii o sa te ajute sa proiectati poarta sau gardul perfect.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara