Treceți la conținutul principal

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite.


porti metalice


O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie.


porti metalice


Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ?

Intretinere:

  • Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier – pur si simplu stergeti cu o solutie de detergent cand este neceser si folosit un prosop uscat. Este foarte simplu ! 
  • Daca aveti o poarta din lemn, trebuie slefuita usor – odata pe an. Puteti sa-l curatati cu apa si sapun, si stergeti cu un prosop uscat. 
  • Balamalele, suruburile, trebuie lubrufiate la fiecare 4 luni cu spray de silicon.
  • Cele mai multe porti metalice necesita foarte putina intretinere si ar trebui sa ofere frumusete si securitate pentru anii urmatori.
Durabilitate:

Asigurati-va ca materialul din care este confectionata poarta este ideala pentru climatul in care locuiti. O poarta nu trebuie sa contina pete de rugina, fisuri in finisaj sau deformari in lemn. Unele deteriorari ale finisajului din lemn sunt naturale, dar ar trebui sa reziste, atat timp cat este urmat un plan de intretinere.

Usurare de operare:

O poarta ar trebui sa fie usor de deschis, nu ar trebui sa faca zgomote. Ar trebui sa se inchida usor fara sa-l fortati.
 

porti metaliceFaceti-va timp pentru a alege ceea ce este potrivit pentru casa dvs.

O poarta ar trebui sa se potriveasca cu arhitectura casei, dar sa fie si atractiv pentru ochiul uman. Am vazut porti care artau ca niste usi de inchisoare sau porti cu urme de rugina pe ele. O poarta metalica ar trebui sa imbunatateasca aspectul proprietatii dvs, fara a face sa para o inchisoare. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara