Treceți la conținutul principal

Va oferim cea mai variata gama de garduri si porti metalice din Cluj-Napoca

Exista practic modele nelimitate de porti metalice


Indiferent daca vrei sa cumperi una noua sau vrei sa renovezi cea veche sunt multe variante. Vestea buna este ca nu exista variante ,,gresite''. In multe privinte, selectia este pur si simplu o chestiune de preferinta.

Exista totusi cateva optiuni pe care le poti tine minte, ceea ce va facilita alegerea unui design modern pentru poarta ta.


 Desingn, functie sau ambele ? 

porti metalice


Scopul unei porti metalice este de a oferi securitate maxima. Pentru a asigura securitate, o poarta trebuie sa fie robusta si bine construita, dar pot fii si foarte frumoase.
 

In unele cazuri, o poarta de gradina nu trebuie sa fie extrem de sigura. Vrei pur si simplu ceva care sa arate bine langa trandafiri.

Desigur, nu exista niciun motiv pentru care portile metalice nu ar trebuii sa ofere atat securitate, cat si frumusete.
 

Cat de bine se potriveste cu casa?


porti metalice

Cea mai mare provocare pe care proprietarii de case o au este atunci cand acestea trebuie sa se potriveasca cu arhitectura casei. Daca ai o locuinta mai veche, trebuie sa alegi o poarta clasica, probabil te-ai gandit la un stil modern, deoarece o poarta ornamentata si traditionala va parea aproape sigur extrem de kitchoasa.

Ar trebui sa te asiguri, de asemenea ca poarta sa nu fie prea mare, incat sa faca ca casa ta sa para mica sau sa ii diminueze aspectul.

Dar cum ramane cu gardul ?


porti metalice


Este foarte simplu, trebuie sa cumperi gardul cu poarta impreuna, dar daca vrei sa inlocuiesti poarta adauga-l la un gard deja existent care sa se potriveasca cu poarta noua.

Selectarea modelelor de porti

Trebuie sa alegi un model dintr-o selectie larga de modele, variind de la traditional la contemporan. Achizitionarea unei porti metalice poate fi complicata. Cand cumperi o poarta cu gard acesta trebuie sa dureze mult si sa arate bine o perioada lunga de timp. Cu cat stii mai putine lucruri despre confectii metalice cu atat platesti mai mult. Ai mare grija la ce specialist apelezi, informeaza-te inainte de a achizitiona o poarta de intrare rezidentiala. Trebuie sa fii foarte hotarat cand contactezi un specialist, trebuie sa mentionezi: tipul portii, locatia exacta unde va fi montat, dimensiuniile exacte, modelul, daca doresti autoamtizare, culoare etc.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara