Treceți la conținutul principal

Comercializam usi rezistente la foc fabricate in Italia. Standardele de siguranta la incendiu sunt din ce in ce mai serioase.

In prezent, primim din ce in ce mai multe solicitari cu usi rezistente la foc. 

Standardele de siguranta la incendiu sunt din ce in ce mai serioase, iar firma noastra comercializeaza usi rezistente la foc  fabricate in Italia si poti opta dintr-o gama variata de usi (batante, culisante, sectionale si de tip rulou)


Oferim solutii flexibile si sigure care raspund perfect necesitatillor spatiilor industriale si comerciale, precum: hale industriale, zone de depozitare pentru substante periculoase, centre comerciale, fabrici, hale, magazine, birouri, magazine, hipermarket-uri, supermarket-uri, locuinte (usi antifoc batante), spitale etc.
Daca cauti usi antiincendiu pentru proiectul tau industrial sau comercial, stii foarte bine ca nu gasesti aceste usi la orice colt de strada. Usile antifoc sunt proiectate pentru a mentine o cladire sigura in caz de incendiu neasteptat, deci este important sa oferi clientilor tai usi de inalta calitate de care au nevoie. La Smilo Holding, putem oferii usi pentru aplicatii industriale sau comerciale. 


usi rezistente la focSmilo Holding comercializeaza usi metalice antifoc in diferite culori si modele. Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi. 

Usile sunt impuse de norme de siguranta publica si sunt folosite in medii industriale hoteliere sau cu flux mare de persoane unde sunt impuse norme de siguranta publica. Usile securizeaza caii de evacuare a persoanelor din caldire in caz de incendiu si opreste expansiunea acestuia.  Caracteristici usi:

-sunt vopsite cu pulberi termorezistente
-sunt rezistente la coroziune
-pot fi vospite in orice culoare din gama RAL
-sunt sigure
-sunt rezistente impotriva schimarilor climatice severe (de la +60 de grade Celsius pana la -10 grade Celsius si umiditate 75%
-aceste usi sunt vospite cu vopsea anti-zgariere (coaja de portocala)
-stratul de vopsea este de 70 microni
-protectie anticoroziva

Pentru siguranta angajatilor trebuie sa puneti umarul la securitatea si pastrarea intacta a bunurilor. Stam la dispozitia ta pentru orice informatii in legatura cu usi rezistente la foc.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil.
Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate.

Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale.
Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu.
Noi confectionam porti metalice cu un design modern si …

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite.O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie.Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ?
Intretinere:
Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier – pur si simplu stergeti cu o so…

Porti metalice rezidentiale. Confectionam porti metalice din profile metalice si fier forjat

Aceste porti metalice maresc valoarea casei tale, dar si securitatea.Cand te gandesti la casa ta, vrei caaceasta sa fie unica, deoarece primele impresii sunt cele mai importante. Este logic sa incepi sa modernizezi poarta, fiindca lumea cand intra pe proprietatea ta poarta se evidentiaza cel mai mult.

Nu stiu daca te-ai plimbat in cartiere bogate, dar portile metalice rezidentiale sunt incredibil de frumoase. Oamenii asocieaza portile metalice rezidentiale cu bogatia si succesul. Acestea sunt accesibile tuturor, in prezent, oricine isi permiete o poarta moderna eleganta. Cand m-am plimbat in cartiere bogate din Cluj-Napoca, privelistea cea mai frumoasa a fost cand am vazut portile metalice. Portile erau de aproape de mine, incat puteam sa interactionez cu ele, parca erau vii.Portile din fier forjat sunt unele dintre cele mai durabile materiale in prezent. Desii pentru mediile umede sau daca locuiesti aproape de mare un nivelul de sare in aer este foarte mare, este recomanda…