Treceți la conținutul principal

Usi industriale pentru centre logistice si hale industriale.

Aceste usi industriale reprezinta solutia ideala in mediul industrial pentru accesul in cladirile de mari dimensiuni. 

Dupa ani de zile am colaborat cu clienti din toate sectoarele industriei, suntem capabili sa ne adaptam la nevoile si cerintele clientilor nostri.

usi industriale sectionale doorTECK

Din acest motiv, alegerea corecta a modelului si tipul unei usi industriale este cruciala, deoarece produsul corect poate imbunatatii procesele logistice si reduc costurile. La Smilo Holding avem o gama larga de de usi industriale produse pentru orice tip de hala industriala sau cladiri de mari dimensiuni.
Usile industriale doorTECK izoleaza termic, dar si fonic. Sunt concepute pentru a fi utilizate in depozite, centre logistice etc.
La Smilo Holding avem o gama larga de usi industriale, cu o varietate de finisaje si accesorii in functie de nevoile fiecarui client: usi industriale sectionale, usi culisante industriale, usi armonice industriale, usi metalice multifunctionale, usi sectionale andocare, usi sectionale vitrate, usi rapide, usi frigorifice, usi ala, porti industriale (batante, culisante, autoportante), usi si perdele PVC si altele.

Aceste usi industriale sunt compuse din urmatoarele elemente:

Panouri: format din doua foi de otel galvanizat, iar partile exterioare sunt acoperite cu spuma poliuretanica asigurand caldura.
Ghidaje: realizate din diferite profile de 2 mm galvanizate, groase, care asigura glisarea usilor. Acestea sunt concepute in asa fel incat usa sa ocupa spatiu minim si prezentate in moduri diferite, in functie de buiandrug (verticala, normal, mica sau mare)
Rezistenta: sunt concepute pentru a asigura un minim de 15.000 cicluri s
Feronerie: pe langa suruburile care sunt galvanizate sau placate cu zinc asigura durabilitate.
Usile industriale sunt realizate atat in exterior cat si in exterior
Datorita fiabilitatii, rezistentei usile sectionale cu geamuri sunt o alegere foarte buna pentru a profita de lumina naturala.

Putem livra aceste usi industriale cu:

-panouri grosime 40 mm, tip sandwhci
-usi pietonale
-garnituri caiucuic
-telecomenzi (o pereche)
-sine galvanizate 2.0 mm grosime
-role nylon
-ax cu canal de pana
-cuplaj pentru ax cu pana
-protectie contra ruperii arcului
-tampoane arc
-arcuri
-profil C de legatura sina orizontala
-maner industrial si zavor industrial

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara