Treceți la conținutul principal

Bariere acces auto pentru parcari de tip privat public sau industrial. Alege bariere auto de la Nice / Key si ai confort sporit si siguranta intotdeauna

Cauti bariere acces auto in Cluj ? Comercializam o gama variata de bariere acces pentru folosire manuala sau automata ideale pentru fluidizarea traficului si nu in ultimul rand asigura calitate, fiabilitate si eficienta. Daca cauti bariere Nice noi te putem ajuta cu o gama variata de modele de bariere automate cu un design robust ce implica o serie de accesorii care pot fi solutia ideala pentru orice locatie din Romania.

bariere acces auto


Cand spunem bariere acces auto ne candim la fluidizarea traficului la securitate si control. Poti controla printr-un singur gest barierele foarte usor cu o telecomanda radio. Te ajutam sa alegi bariera Nice cea mai potrivita pentru nevoile tale.

Inainte de a achizitiona bariera este necesara stabilirea marimii bratelor si dotarile necesare. Pentruu controlul accesului rutier poti alege bariera de la producatorul tau preferat, Nice Automation si Key Automation.


bariera auto


Comercializam cele mai cautate bariere automate pentru parcari de tip privat sau industrial. Barierele sunt livrate cu selector cheie, brat dreptunghiular, motor de 24 Vdc si carcasa solida din otel

Pentru a preveni accidentele barierele sunt dotate cu limitator de cursa ce asigura oprirea imediata a motorului in cazul detectarii unor obstacole. In cazul unei pene de curent poti folosii sistemul si manual cu ajutorul unei chei speciale.

Pentru uz industrial avem disponibile bariere cu brate foarte lungi, ideale pentru controlul accesului rutier in zone de descarcare a marfurilor – noi recomandam sincronizarea a doua bariere automate, unde puteti permite automatizarea spatiilor de trecere de pana la 8, respectiv 12 m

bariere acces auto


Alege bariere acces auto de la Smilo Holding, oferim solutii pracitce si inteligente pentru parcarea ta

 

Sunt foarte multe solutii disponibile, cu unitate de comanda incorporata care pot controla toate tipologiile de trecere, de la cele mai mici dimensiuni pana la dimensiuni de 12 m. In caz de intreruperea curentului electric, optional poti achizitiona o baterie de tip back-up pentru o functionare garantata.

 
bariere acces auto

Caracteristici bariere acces auto

-barierele auto au un design modern (aduc un plus de valoare zonei unde sunt montate)
-sporesc nivelul de siguranta
-nu necesita intretinere
-barierele pot fi actionate de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi radio
-inchiderea imediata dupa trecerea vehiculului
-semnalizari luminoase
-contor pentru manevre si programare prag de avertizare intretinerea
-puternice si rapide
-ingenioase (o selectie master/slave sincronizeaza automat doua bariere opuse permitand trecerilor pana la 8 si 12 m – ideale pentru uz industrial )
inteligente – inversarea automata a manevrei in cazul intalnirii unui obstacol
-programare intuitiva automata – este suficient o apasare de buton ca bariera sa inregistreze limitele de oprire si sa incetineasca
-unitate de comanda sofisticata


bariere Nice

Putere si fiabilitate

Daca traficul este mare, de exemplu in zonele cu puncte de taxare, se recomanda modele care rezista pana la 1.000.000 manevre. Structura de otel este puternica si fiabila, bara cu sectiunea eliptica are o rezistenta mare la rafalele de vant. Materialele din care sunt produse sunt de o calitate foarte buna si nu necesita costuri suplementare pentru intretinere.

Accesorii:

-bariera acces auto
-telecomanda
-fotocelule
-selector cheie sau digital
-cutie baterie
-ecran multifunctional (optional)

Ce tip de bariera sa aleg ?

Noi recomandam bariere Nice disponibile pana la 7 bare modulare de la 3 la 9 m. Acestea sunt usor de transportat si sunt ideale pentru controlul accesului rutier in zonele de parcare, zone de trecerre privata, chiar si in conditii intense de trafic.


Noi recomandam:
Nice S-BAR – pentru bare de 4 m

NICE S-BAR

M-BAR – pentru bare de la 3 la 7 m

NICE M-BAR

L-BAR – pentru bare de 7-9 m (sunt foarte puternice si rapide) 

NICE L-BAR



Uneori, ne gandim ca uzul intens al acestora ar putea fi costisitoare din punct de vedere financiar, insa Nice asigura studierea atenta a materialelor si pune accet pe confort si siguranta. Inbunatatirile aduse de producatori sunt in conformitate pentru toate nevoile.

Daca doresti sa afii mai multe informatii despre bariere acces auto putem alege impreuna produsul potrivit pentru spatiul tau. Ne poti contacta cu incredere, iar noi garantam siguranta sporita, fiabilitate si profesionalism. Pe site-ul nostru smilo.ro poti vizaliza o gama mare de bariere potrivite pentru controlul accesului rutier in zone de parcare aglomerate pentru orice tip de spatiu.

Indiferent in zona in care doresti sa montam bariera automata, stam la dispozitia ta si iti oferim servicii de calitate




Aceste bariere auto ieftine pot fi comercializate si in forma de KIT. Kit-ul contine: o pereche de telecomenzi radio, o pereche de fotocelule de siguranta, bara de aluminiu vopsit in alb, unitate de comanda, baterie 24 V cu incarcator integrat, protectie din cauciuc de 1 m, benzi rosii adezive reflectorizante. Optional puteti achizitona si: baza de ancorare cu cleme, led intermitent – poate fi incorporat in capac, lumini de semnalizare cu fiare prin cuplare pe partea superioara sau inferioara a barei.

In functie de cerintele tale, specialistii nostrii te pot indruma spre alegerea modelului perfect. De asemenea, aceste bariere acces auto sunt moderne si fiabile, vei fi informat in legatura cu toate informatiile necesare si tehnice ale corpului cumparat.

>>> Ne gaseti pe www.smilo.ro



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Recomandări Practice pentru Porțile Metalice Rezidențiale: O Poartă Metalică Trebuie să Asigure Securitate, Pe Lângă Aspectul Estetic.

Când te gândești la achiziționarea unei porți metalice, funcționalitatea este primordială, dar impactul vizual nu este de neglijat.  Fie că optezi pentru porți batante, culisante sau autoportante, prima impresie este esențială. Te invităm să explorezi galeria noastră foto, o colecție care ilustrează diversitatea modelelor noastre de porți metalice , concepute într-o varietate de dimensiuni și stiluri, demonstrând capacitatea noastră de a personaliza fiecare proiect în parte. O poartă metalică nu trebuie să fie doar estetic plăcută, ci și sigură. Fabricăm porți din oțel, oferind opțional și variante combinate cu lemn. Porțile noastre sunt concepute să se potrivească oricărui stil de design și arhitectură, oferind atât modele moderne și minimaliste, cât și opțiuni mai elaborate. De asemenea, suntem deschiși să integrăm elemente decorative din fier forjat, adăugând un plus de rafinament. Aveți libertatea de a alege dintr-o vastă selecție de modele existente sau de a personaliza

Sisteme de automatizari pentru porti si usi de garaj

Daca cauti sisteme automatizari porti Nice pentru poarta ta rezidentiala, te putem ajuta cu o gama variata de sisteme de automatizare, pentru porti culisante, batante, autoportante sau usi de garaj sectionale. Portile automate ofera siguranta maxima si impedica intrarea prin efractie, in plus, cine nu si-ar dori sa deschida o usa de garaj sau o poarta fara sa fie nevoit sa coboare din masina ? Un sistem de automatizare ofera avantaje maxime, permitanduti sa deschizi usile prin apasarea unui buton al telecomenzii radio.    Alege calitatea ! Alege automatizari porti de la Smio Holding Siguranta la intrarea intr-un spatiu privat se poate realiza doar prin intermediul uni sistem de automatizare pentru porti. Aceste sisteme asigura asigura confortul pe care-l meriti, sistemele oferite de firma noastra asigura indeplinirea tuturor caracteristicilor unei case contemporante. Oferim cele mai eficiente si performante automatizari pentru porti si, garantam o function