Treceți la conținutul principal

Usi metalice industriale moderne pentru uz industrial

Comercializam o gama variata de usi metalice industriale: armonice, culisante, batante (multifunctionale). Usile metalice pentru hale industriale comercializate de Smilo Holding au o reputatie impecabila in randul constructorilor si a arhitectilor, din punct de vedere a fiabilitatii, calitatii si rezistentei.
Usile metalice industriale comercializata de compania noastra beneficieaza de o perioada indelungata de utilizare net superioara in industria producatoare de solutii de acces. Avem o experienta vasta in montarea si instalarea usilor metalice industriale fie culisanta, batanta sau multifunctionala.

Catava caracteristici usi metalice: 


-fiabile
-sunt sigure
-izolare termica avansata
-rezistente
-functionale si moderne

Aceste usi sunt ideale pentru inchideri destinate sectorului industrial sau rezidential, iar usile oferite de firma noastra beneficiaza de o longevitate crescuta in mediile industriale unde umiditatea este foarte crescuta, dar face fata si in conditii meteorologice severe.
In trecut usile (portile) industriale aveau functiona de a inchide/deschide accesul in cladiri. In prezent, tehnologia a avansat cu o viteza neimaginabila. Caracteristicile cele mai importante sunt: izolarea termica, culoarea, viteza de deschidere a motorului, securitatea etc. Smilo Holding iti ofera o multitudine de usi metalice industriale pentru uz rezidential sau industrial impreuna cu un pachet de servicii (mentenanta, service, montaj).

usi metalice industriale

Daca cauti usi industriale, alege usile oferite de Smilo Holding, aceste usi sunt foarte populare in cadrul companiilor, care activeaza in cele mia variata ramuri. Usile sunt perfecte pentru: spatii industriale, spalatorii auto, service auto, depozite, hale industriale, hale comerciale, centre logistice. Usilie noastre beneficiaza de o tehnologie avansata, de caracteristici functionale si practice si de un design modern, usile industriale oferite de compania noastra se situeaza in topul preferintelor partenerilor nostrii.

Oferim servicii profesionale de consultanta la cerere, iar masuratorile se realizeaza la fata locului cu echipamente performante de ultima generatie.
Pentru mai multe informatii detaliate, acceseaza pagina noastra web www.smilo.ro si contacteaza-ne astazi !

Adresa: Calea Baciului 2F-2G, Cluj-Napoca
Telefon: +40722421581
Tel/Fax: +40264439928Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara