Treceți la conținutul principal

Usi metalice industriale moderne pentru uz industrial

Comercializam o gama variata de usi metalice industriale: armonice, culisante, batante (multifunctionale). Usile metalice pentru hale industriale comercializate de Smilo Holding au o reputatie impecabila in randul constructorilor si a arhitectilor, din punct de vedere a fiabilitatii, calitatii si rezistentei.
Usile metalice industriale comercializata de compania noastra beneficieaza de o perioada indelungata de utilizare net superioara in industria producatoare de solutii de acces. Avem o experienta vasta in montarea si instalarea usilor metalice industriale fie culisanta, batanta sau multifunctionala.

Catava caracteristici usi metalice: 


-fiabile
-sunt sigure
-izolare termica avansata
-rezistente
-functionale si moderne

Aceste usi sunt ideale pentru inchideri destinate sectorului industrial sau rezidential, iar usile oferite de firma noastra beneficiaza de o longevitate crescuta in mediile industriale unde umiditatea este foarte crescuta, dar face fata si in conditii meteorologice severe.
In trecut usile (portile) industriale aveau functiona de a inchide/deschide accesul in cladiri. In prezent, tehnologia a avansat cu o viteza neimaginabila. Caracteristicile cele mai importante sunt: izolarea termica, culoarea, viteza de deschidere a motorului, securitatea etc. Smilo Holding iti ofera o multitudine de usi metalice industriale pentru uz rezidential sau industrial impreuna cu un pachet de servicii (mentenanta, service, montaj).

usi metalice industriale

Daca cauti usi industriale, alege usile oferite de Smilo Holding, aceste usi sunt foarte populare in cadrul companiilor, care activeaza in cele mia variata ramuri. Usile sunt perfecte pentru: spatii industriale, spalatorii auto, service auto, depozite, hale industriale, hale comerciale, centre logistice. Usilie noastre beneficiaza de o tehnologie avansata, de caracteristici functionale si practice si de un design modern, usile industriale oferite de compania noastra se situeaza in topul preferintelor partenerilor nostrii.

Oferim servicii profesionale de consultanta la cerere, iar masuratorile se realizeaza la fata locului cu echipamente performante de ultima generatie.
Pentru mai multe informatii detaliate, acceseaza pagina noastra web www.smilo.ro si contacteaza-ne astazi !

Adresa: Calea Baciului 2F-2G, Cluj-Napoca
Telefon: +40722421581
Tel/Fax: +40264439928Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil.
Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate.

Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale.
Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu.
Noi confectionam porti metalice cu un design modern si …

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite.O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie.Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ?
Intretinere:
Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier – pur si simplu stergeti cu o so…

Porti metalice rezidentiale. Confectionam porti metalice din profile metalice si fier forjat

Aceste porti metalice maresc valoarea casei tale, dar si securitatea.Cand te gandesti la casa ta, vrei caaceasta sa fie unica, deoarece primele impresii sunt cele mai importante. Este logic sa incepi sa modernizezi poarta, fiindca lumea cand intra pe proprietatea ta poarta se evidentiaza cel mai mult.

Nu stiu daca te-ai plimbat in cartiere bogate, dar portile metalice rezidentiale sunt incredibil de frumoase. Oamenii asocieaza portile metalice rezidentiale cu bogatia si succesul. Acestea sunt accesibile tuturor, in prezent, oricine isi permiete o poarta moderna eleganta. Cand m-am plimbat in cartiere bogate din Cluj-Napoca, privelistea cea mai frumoasa a fost cand am vazut portile metalice. Portile erau de aproape de mine, incat puteam sa interactionez cu ele, parca erau vii.Portile din fier forjat sunt unele dintre cele mai durabile materiale in prezent. Desii pentru mediile umede sau daca locuiesti aproape de mare un nivelul de sare in aer este foarte mare, este recomanda…