Treceți la conținutul principal

Cauti usi sectionale doorTECK® ? Producem usi sectionale calitate premium, la preturi accesibile

Cauti usi sectionale marca doorTECK®? Sunt usi sigure si de calitate si intrunesc fara indoialala avantajele unor usi de garaj moderne de inalta calitate. Usile de garaj produse de firma Smilo Holding sunt de cea mai inalta calitate, iar usile sectionale sunt folosite de foarte multi oameni in marile orase din Romania. 

Tot mai multi oameni se deplaseaza cu masina personala, iar majoritatea proprietarilor de masini care isi renoveaza casa, acorda o importanta deosebita la aspectul estetic/functionalitatii usii de garaj sectionale. Foarte multi opteaza pentru usi sectionale doorTECK® datorita brandului – recuoscut in piata de profil ca reprezentand un produs de calitate premium, la un pret accesibil.

usi sectionale

Usile sectionale electrice pot functiona si manual daca instalezi pe usa un maner, si il poti deschide 
fara nicio problema, cat curentul electric este intrerupt. Daca vrei mai mult confort poti achizitiona o automatizare pentru usi garaj, doar cu o singura apasare de buton, poti inchide sau deschide usa. 

Varianta manuala este ideala in cazul unei pene de curent cand trebuie sa te duci la servici sau ai o urgenta si trebuie sa inchizi usa rapid. Daca ai o usa basculanta deschiderea si inchiderea manuala usii nu este una usoara, va trebuii sa apelezi la membrii familiei sa te ajute. Este recomandat sa automatiezi usa basculata pentru un confort mai sporit. Greutatea unei usi basculante poate ajunge pana la 200 kg. Daca esti ,,powerlifter'' atunci poti folosii linistit varianta manuala, daca vrei confort alege o automatizare pentru usi de garaj. Nu sunt foarte scumpe, o automatizare costa aproxmiativ 170 – 180 Euro cu montaj cu tot. Cu un motor electric nu o sa ai dureri de spate.

usa sectionala doorteck cu dungi orizontale maro

In general, aceste usi pot fi accesorizate cu ferestre sau usi pietonale. Usa pietonala este o solutie perfecta daca vrei sa asiguri accesul rapid din, respectiv in garaj, fara a mai fi nevoie sa se deschida intreaga usa. Usa pietonala sau (kit-ul pietonal) este produs din acelasi material ca si usa sectionala rezidentiala.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara