Treceți la conținutul principal

Cauti usi garaj la comanda ?

Suntem o fabrica din Cluj-Napoca si realizam usi garaj la comanda la preturi ieftine. Oferim preturi mici pentru toate buzunarele, de asemenea oferim o gama larga de culori si modele alcatuite din panouri sandwich cu grosimea de 40 mm; culori standard ALB pur RAL 9010, stejar auriu, stejar inchis, stejar rustic, mahon, maro RAL 8014.

Productie usi

Putem realiza usi de garaj la orice dimensiune si pentru orice tip de gol cu diferite modalitati de culisare: sub tavan, pentru tavane inalte, sub tavan inclinat. De asemenea, putem accesoriza usile de garaj sectionale cu usi pietonale cu prag mic sau prag foarte mic.

usi garaj la comandaActionare usi garaj

Actionarea usilor sectionale paote fi manuala sau electrica, manuala cu (plan mecanic), electrica (cu automatizare). Sistemele de automatizare oferite de Smilo Holding sunt rapide si eficiente, iti poti imbunatatii confortul printr-o simpla apasare de buton; o simpla apasare pe butonul telecomenzii este de ajuns pentru ca usa ta de garaj sa se deschida rapid si sa se inchida automat.


Panouri tip sandwich
Usile de garaj sectionale marca doorTECK sunt realizate din materiale de calitate. Panourile sunt confectionate din tabla de otel izolata termic cu spuma poliuretanica, avand o grosime de 40 mm tip sandwich, interior si exterior tabla otel cu grosime de 0.5 mm, iar spuma poliuretanica, fara CFC. Ceficientul de izolare este de k=0.5 W/m2 grd K.

Feronerie:

Feroneria este de calitate superioara, rezistente si sigure. Usa de garaj este compusa din urmatoarele feronerii:

-tamburi aluminiu
-arcuri galvanizate
-dibluri si suruburi de montaj
-opritorare
-sine galvanizate de 1.5 mm
-siguranta rupere arc
-corniere

Deschiderea usilor sectionale se realizeaza prin glisarea usii pe tava, iar actionarea se poate realiza si manual sau automat cu ajutorul unei telecomenzi radio. Usile se inchid etans, datorita garniturii de cauciuc pe tot perimetrul usii.

Daca cauti usi garaj la comanda ne gasesti in Cluj-Napoca pe Calea Baciului nr. 2F-2G. Daca vrei sa 
vorbesti cu un reprezentant Smilo ne poti contacta la numarul de telefon +40-264-453.032.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara