Treceți la conținutul principal

Cauti usi garaj la comanda ?

Suntem o fabrica din Cluj-Napoca si realizam usi garaj la comanda la preturi ieftine. Oferim preturi mici pentru toate buzunarele, de asemenea oferim o gama larga de culori si modele alcatuite din panouri sandwich cu grosimea de 40 mm; culori standard ALB pur RAL 9010, stejar auriu, stejar inchis, stejar rustic, mahon, maro RAL 8014.

Productie usi

Putem realiza usi de garaj la orice dimensiune si pentru orice tip de gol cu diferite modalitati de culisare: sub tavan, pentru tavane inalte, sub tavan inclinat. De asemenea, putem accesoriza usile de garaj sectionale cu usi pietonale cu prag mic sau prag foarte mic.

usi garaj la comandaActionare usi garaj

Actionarea usilor sectionale paote fi manuala sau electrica, manuala cu (plan mecanic), electrica (cu automatizare). Sistemele de automatizare oferite de Smilo Holding sunt rapide si eficiente, iti poti imbunatatii confortul printr-o simpla apasare de buton; o simpla apasare pe butonul telecomenzii este de ajuns pentru ca usa ta de garaj sa se deschida rapid si sa se inchida automat.


Panouri tip sandwich
Usile de garaj sectionale marca doorTECK sunt realizate din materiale de calitate. Panourile sunt confectionate din tabla de otel izolata termic cu spuma poliuretanica, avand o grosime de 40 mm tip sandwich, interior si exterior tabla otel cu grosime de 0.5 mm, iar spuma poliuretanica, fara CFC. Ceficientul de izolare este de k=0.5 W/m2 grd K.

Feronerie:

Feroneria este de calitate superioara, rezistente si sigure. Usa de garaj este compusa din urmatoarele feronerii:

-tamburi aluminiu
-arcuri galvanizate
-dibluri si suruburi de montaj
-opritorare
-sine galvanizate de 1.5 mm
-siguranta rupere arc
-corniere

Deschiderea usilor sectionale se realizeaza prin glisarea usii pe tava, iar actionarea se poate realiza si manual sau automat cu ajutorul unei telecomenzi radio. Usile se inchid etans, datorita garniturii de cauciuc pe tot perimetrul usii.

Daca cauti usi garaj la comanda ne gasesti in Cluj-Napoca pe Calea Baciului nr. 2F-2G. Daca vrei sa 
vorbesti cu un reprezentant Smilo ne poti contacta la numarul de telefon +40-264-453.032.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil.
Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate.

Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale.
Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu.
Noi confectionam porti metalice cu un design modern si …

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite.O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie.Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ?
Intretinere:
Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier – pur si simplu stergeti cu o so…

Porti metalice rezidentiale. Confectionam porti metalice din profile metalice si fier forjat

Aceste porti metalice maresc valoarea casei tale, dar si securitatea.Cand te gandesti la casa ta, vrei caaceasta sa fie unica, deoarece primele impresii sunt cele mai importante. Este logic sa incepi sa modernizezi poarta, fiindca lumea cand intra pe proprietatea ta poarta se evidentiaza cel mai mult.

Nu stiu daca te-ai plimbat in cartiere bogate, dar portile metalice rezidentiale sunt incredibil de frumoase. Oamenii asocieaza portile metalice rezidentiale cu bogatia si succesul. Acestea sunt accesibile tuturor, in prezent, oricine isi permiete o poarta moderna eleganta. Cand m-am plimbat in cartiere bogate din Cluj-Napoca, privelistea cea mai frumoasa a fost cand am vazut portile metalice. Portile erau de aproape de mine, incat puteam sa interactionez cu ele, parca erau vii.Portile din fier forjat sunt unele dintre cele mai durabile materiale in prezent. Desii pentru mediile umede sau daca locuiesti aproape de mare un nivelul de sare in aer este foarte mare, este recomanda…