Treceți la conținutul principal

Sisteme de automatizari pentru porti si usi de garaj

Daca cauti sisteme automatizari porti Nice pentru poarta ta rezidentiala, te putem ajuta cu o gama variata de sisteme de automatizare, pentru porti culisante, batante, autoportante sau usi de garaj sectionale. Portile automate ofera siguranta maxima si impedica intrarea prin efractie, in plus, cine nu si-ar dori sa deschida o usa de garaj sau o poarta fara sa fie nevoit sa coboare din masina ? Un sistem de automatizare ofera avantaje maxime, permitanduti sa deschizi usile prin apasarea unui buton al telecomenzii radio. 

 

Alege calitatea ! Alege automatizari porti de la Smio Holding

Siguranta la intrarea intr-un spatiu privat se poate realiza doar prin intermediul uni sistem de automatizare pentru porti. Aceste sisteme asigura asigura confortul pe care-l meriti, sistemele oferite de firma noastra asigura indeplinirea tuturor caracteristicilor unei case contemporante.

fotocelule de siguranta pentru automatizari porti


Oferim cele mai eficiente si performante automatizari pentru porti si, garantam o functionare de durata, confort maxim si siguranta. Marele avantaj al acestor motoare este faptul ca deschiderea si/sau inchiderea este sigura, deoarece sunt dotate cu fotocelule de siguranta care monitorizeaza orice tip de obiect in timpul cursei si blocheaza automat paorta pentru a evita accidentele. Un kit complet de automatizare este compus din: motor (1 sau 2), transmitator, fotocelule, receptor universal, lampa de semnalizare. Lampile de semnalizare pot functiona si ca iluminare, noapte cand vrei sa intrii in curte cu masina. 

Servicii preofesionale pentru siguranta ta


Recomandam sa investesti in automatizari, pentru beneficiile pe care ti le ofera. Automatizarile noastre sunt cele mai sigure si eficiente motoare pentru porti. Beneficiile pe care le ofera sunt numeroase, deoarece sunt produse la cele mai inalte standarde.
Automatizarile sunt usor de utilizat si intretinut, datorita ai acces usor la partile interne al motorului, iar componentele interne sunt fabricate integral din otel, aliaje usoare si tehnopolimeri. 
Comercializam orice tip de automatizare: brat articulat, ingropat, brat liniar, ideale pentru aplicatii rezidentiale sau industriale. Sistemele moderne au avansat tehnologic, sunt puternice si fiabile tehnologiei cu encoder, pentru precizie elevetiana si fiabilitate. Programarea este foarte simpla, poti programa motorul de la o singura tasta, dar si durata de pauza. 

sisteme automatizari porti


Daca vrei sa te convingi singur, cat de folositoare sunt aceste automatizari pentru porti, te poti plimba linistit intr-o zi de septembrie sau octombrie pe strazile clujului din zona Intre Lacuri, Gheorgheni, Andrei Muresanu – toti detin porti automate elegante si moderne. In prezent, confortul este o necesitate, indiferent de tipul motorului, se instaleaza rapid si usor, datorita specialistilor profesionisti care au o experienta vasta in automatizarea portilor rezidentiale si industriale. 

display pentru sisteme automatizari porti culisante sau batante

sistem automatizare poarta clasica


Dupa o verificare minutioasa a portii, decidem impreuna cea mai buna solutie tehnica pentru confortul si siguranta ta, simplificand operatiunile de instalare si programare a sistemelor de automatizare, de la super sofisticat la super simplu. 

Daca cauti sisteme de automatizari porti, contacteaza astazi un reprezentant Smilo Holding !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil.
Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate.

Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale.
Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu.
Noi confectionam porti metalice cu un design modern si …

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite.O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie.Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ?
Intretinere:
Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier – pur si simplu stergeti cu o so…

Porti metalice rezidentiale. Confectionam porti metalice din profile metalice si fier forjat

Aceste porti metalice maresc valoarea casei tale, dar si securitatea.Cand te gandesti la casa ta, vrei caaceasta sa fie unica, deoarece primele impresii sunt cele mai importante. Este logic sa incepi sa modernizezi poarta, fiindca lumea cand intra pe proprietatea ta poarta se evidentiaza cel mai mult.

Nu stiu daca te-ai plimbat in cartiere bogate, dar portile metalice rezidentiale sunt incredibil de frumoase. Oamenii asocieaza portile metalice rezidentiale cu bogatia si succesul. Acestea sunt accesibile tuturor, in prezent, oricine isi permiete o poarta moderna eleganta. Cand m-am plimbat in cartiere bogate din Cluj-Napoca, privelistea cea mai frumoasa a fost cand am vazut portile metalice. Portile erau de aproape de mine, incat puteam sa interactionez cu ele, parca erau vii.Portile din fier forjat sunt unele dintre cele mai durabile materiale in prezent. Desii pentru mediile umede sau daca locuiesti aproape de mare un nivelul de sare in aer este foarte mare, este recomanda…