Treceți la conținutul principal

Porti metalice confectionate de Smilo Holding ofera siguranta maxima casei tale

Alege porti metalice confectionate de Smilo Holding


Gardurile si portile metalice joaca un rol esential in ceea ce priveste securitatea unei proprietati rezidentiale. Sunt disponibile diverse tipuri de porti acces metalice: porti autoportante, porti culisante respectiv porti batante. Portile acces metalice confectionate de noi sunt speciale, deoarece acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul nostru propriu urmand sa fie instalat la locatia dorita.

Portile de acces metalice confectionate de noi ofera siguranta maxima. Ne gandim la siguranta si confortul tau si de accea folosim cele mai bune materiale.


porti metalice

Astazi piata este inundata cu porti, garaduri realizate din fier forjat. Portile sunt finisate cu grund anitcoroziv, acest lucru asigura o mai buna rezistenta impotriva ruginei . Portile metalice pot fi finisate cu: zincare termica, grund anticoroziv, vopsire in camp electrostatic, vopsire manuala.

Preturile difera in functie de complexitatea modelului si suprafata de zincat.
Confectionam porti  rezidentiale din fier forjat de 15 ani. Cunoastem valoarea unei porti confectionate. Poarta din fier forjat reprezinta vedeta incontestabila a obiectelor realizate prin prelucrarea metalului.

Cauti pe internet porti rezidentiale din fier forjat ? Vrei ca poarta ta sa fie intr-o armonie vizuala cu proprietatea ta ? Faceti clic pe acest link-ul porti metalice

Avem o selectie larga de porti metalice pentru locuitorii din Cluj-Napoca, dar si din tara.


Cauti porti rezidentiale de calitate superiora, vrei sa maresti securitatea casei ? Cauti un design atractivi si modern ? Avem solutia de care ai nevoie !

Confectionam porti de mari dimensiuni si porti rezidentiale pentru acces auto, iti putem satisfaci orice cerinte tehnica intr-o maniera profesionala.

Oferim cea mai mare gama de porti rezidentiale din Transilvania. Oferim o gama neegalata de porti rezidentiale de diferite stiluri si materiale, de la porti metalice din aluminiu pana la porti rezidentiale din lemn, Cand veniti la noi, puteti fi siguri ca veti gasii alegerea perfecte pentru proprietatea si bugetul tau.

Contactati un specilaist Smilo Holding sa te ajute cu informatii despre porti rezidentiale. Contacteaza-ne azi !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara