Treceți la conținutul principal

Noua generatie de usi de garaj sectionale.

Nu cumperi in fiecare zi o usa de garaj. Cand alegi usa potrivita crezi ca sunt la fel ca cele vechi de acum 15 ani.

 Usile de garaj de azi sunt mai puternice, mai sigura si mai bine izolate. In trecut nu erau game variate de panouri, culori, ferestre etc... Acum pot fi confectionate la orice dimensiune si sunt adaptabile oricarui tip de garaj. Usile de garaj pot fi personalizate in functie de dorinta dumneavoastra, cu diverse accesorii: deschidere manuala sau automata, sistem de comanda radio, usi pietonale incorporate.


O usa de garaj ocupa cam 30 % din suprafata casei tale. Deobicei firmele producatoare de usi de garaj va ajuta sa alegeti usa potrivita sa se potriveasca oricarui tip de constructie rezidentiala. Iar pentru ca solutia sa fie completa, paleta larga de culori din gama RAL ofera integrarea perfecta, la nivel estetic.


Nu doar usile de garaj au progresat cu timpul ci si telecomenzile. Telecomenzile sunt configurate in asa fel incat va impiedica sa deschideti usa de garaj a vecinului si vice-versa.

Usile de garaj trebuie ingrijite corespunzator, daca nu sunteti atenti puteti avea probleme de siguranta. Aceste usi trebuie inspectate anual de un tehnician autorizat. Estimarile spun ca 8 din 10 persoane isi neglijeaza usa de garaj.


Un alt lucru important este sa va montati un senzor de miscare infrarosu. Detectorul situat pe partea inferioara a usii are rolul de a monitoriza deschiderea usii de garaj. Se foloseste pentru control automat, control de acces si sisteme de protectie a proprietatii. Instalarea senzorului de usa va ofera atat siguranta cat si confort.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Recomandări Practice pentru Porțile Metalice Rezidențiale: O Poartă Metalică Trebuie să Asigure Securitate, Pe Lângă Aspectul Estetic.

Când te gândești la achiziționarea unei porți metalice, funcționalitatea este primordială, dar impactul vizual nu este de neglijat.  Fie că optezi pentru porți batante, culisante sau autoportante, prima impresie este esențială. Te invităm să explorezi galeria noastră foto, o colecție care ilustrează diversitatea modelelor noastre de porți metalice , concepute într-o varietate de dimensiuni și stiluri, demonstrând capacitatea noastră de a personaliza fiecare proiect în parte. O poartă metalică nu trebuie să fie doar estetic plăcută, ci și sigură. Fabricăm porți din oțel, oferind opțional și variante combinate cu lemn. Porțile noastre sunt concepute să se potrivească oricărui stil de design și arhitectură, oferind atât modele moderne și minimaliste, cât și opțiuni mai elaborate. De asemenea, suntem deschiși să integrăm elemente decorative din fier forjat, adăugând un plus de rafinament. Aveți libertatea de a alege dintr-o vastă selecție de modele existente sau de a personaliza

Sisteme de automatizari pentru porti si usi de garaj

Daca cauti sisteme automatizari porti Nice pentru poarta ta rezidentiala, te putem ajuta cu o gama variata de sisteme de automatizare, pentru porti culisante, batante, autoportante sau usi de garaj sectionale. Portile automate ofera siguranta maxima si impedica intrarea prin efractie, in plus, cine nu si-ar dori sa deschida o usa de garaj sau o poarta fara sa fie nevoit sa coboare din masina ? Un sistem de automatizare ofera avantaje maxime, permitanduti sa deschizi usile prin apasarea unui buton al telecomenzii radio.    Alege calitatea ! Alege automatizari porti de la Smio Holding Siguranta la intrarea intr-un spatiu privat se poate realiza doar prin intermediul uni sistem de automatizare pentru porti. Aceste sisteme asigura asigura confortul pe care-l meriti, sistemele oferite de firma noastra asigura indeplinirea tuturor caracteristicilor unei case contemporante. Oferim cele mai eficiente si performante automatizari pentru porti si, garantam o function