Treceți la conținutul principal

Noua generatie de usi de garaj sectionale.

Nu cumperi in fiecare zi o usa de garaj. Cand alegi usa potrivita crezi ca sunt la fel ca cele vechi de acum 15 ani.

 Usile de garaj de azi sunt mai puternice, mai sigura si mai bine izolate. In trecut nu erau game variate de panouri, culori, ferestre etc... Acum pot fi confectionate la orice dimensiune si sunt adaptabile oricarui tip de garaj. Usile de garaj pot fi personalizate in functie de dorinta dumneavoastra, cu diverse accesorii: deschidere manuala sau automata, sistem de comanda radio, usi pietonale incorporate.


O usa de garaj ocupa cam 30 % din suprafata casei tale. Deobicei firmele producatoare de usi de garaj va ajuta sa alegeti usa potrivita sa se potriveasca oricarui tip de constructie rezidentiala. Iar pentru ca solutia sa fie completa, paleta larga de culori din gama RAL ofera integrarea perfecta, la nivel estetic.


Nu doar usile de garaj au progresat cu timpul ci si telecomenzile. Telecomenzile sunt configurate in asa fel incat va impiedica sa deschideti usa de garaj a vecinului si vice-versa.

Usile de garaj trebuie ingrijite corespunzator, daca nu sunteti atenti puteti avea probleme de siguranta. Aceste usi trebuie inspectate anual de un tehnician autorizat. Estimarile spun ca 8 din 10 persoane isi neglijeaza usa de garaj.


Un alt lucru important este sa va montati un senzor de miscare infrarosu. Detectorul situat pe partea inferioara a usii are rolul de a monitoriza deschiderea usii de garaj. Se foloseste pentru control automat, control de acces si sisteme de protectie a proprietatii. Instalarea senzorului de usa va ofera atat siguranta cat si confort.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara