Treceți la conținutul principal

Indicii ca a venit momentul sa-ti schimbi usa de garaj

Cand arcurile produc un scartait si sunt zgomotoase inseamna ca a sosit timpul sa-ti schimbi usa de garaj. Cu timpul arcurile se uzeaza, iar cand se rup, exista riscul unor accidente. Montarea si intretinerea, reparatia si demontarea usilor de garaj sectionale trebuie sa fie executate de catre persoane competente. Aceste persoane trebuie sa cunoasca si sa respecte normele nationale de tehnica securitatii muncii inainte de darea in folosinta a usii se verifica daca acestea se afla intr-un stadiu mecanic fara defect si, deci, echilibrata astfel incat sa poata fi actionata manual.

Cand incerci sa-l deschizi cu telecomanda iar acesta se descide/inchide incet cand in mod normal ar trebuii sa dureze doar cateva secunde, inseamna ca usa trebuie examniata de catre un profesionist.

Partea proeminenta a casei este usa de garaj in acest caz este important sa punem accent pe estetica. Intr-o casa moderna si cocheta conteaza foarte mult aspectul usii de garaj. Daca este bine intretinuta casa capata un contur frumos.

Un alt aspect important este sa verifici daca usa de garaj iti ofera acelasi siguranta ca inainte. Usile de garaj sectionale doorTECK sunt foarte sigure. Sunt dotate cu dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului, se poate achizitiona cu fotocelula pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia mainii, obiectelor, persoanelor aflate in preajma (obtiune valabila in cazul usilor automatizate).

Usile de garaj sunt usor de folosit atunci can aveti instalat o automatizare. Usile de garaj automatizate au devenit o necesitate in zilele noastre pentru toti cei care detin o casa. Daca nu vrei sa iesi din masina cand ploua, tuna, fulgera sau este un frig ingrozitor cu o singura apasare pe buton usa garajului tau se deschide automat. Motiv pentru care este recomandabil sa faceti o schimbare si sa inlocuiti vechea usa cu una automatizata. Colaboram cu producatori autorizati si oferim sisteme complete de automatizari pentru porti si usi sectionale. Oferim solutii integrate pentru casa, necesare pentru confortul dumneavoastra. Datorita noilor sisteme de automatizare, automatizarea portilor si a usilor de garaj devine tot mai usoara.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil.
Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate.

Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale.
Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu.
Noi confectionam porti metalice cu un design modern si …

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite.O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie.Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ?
Intretinere:
Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier – pur si simplu stergeti cu o so…

Porti metalice rezidentiale. Confectionam porti metalice din profile metalice si fier forjat

Aceste porti metalice maresc valoarea casei tale, dar si securitatea.Cand te gandesti la casa ta, vrei caaceasta sa fie unica, deoarece primele impresii sunt cele mai importante. Este logic sa incepi sa modernizezi poarta, fiindca lumea cand intra pe proprietatea ta poarta se evidentiaza cel mai mult.

Nu stiu daca te-ai plimbat in cartiere bogate, dar portile metalice rezidentiale sunt incredibil de frumoase. Oamenii asocieaza portile metalice rezidentiale cu bogatia si succesul. Acestea sunt accesibile tuturor, in prezent, oricine isi permiete o poarta moderna eleganta. Cand m-am plimbat in cartiere bogate din Cluj-Napoca, privelistea cea mai frumoasa a fost cand am vazut portile metalice. Portile erau de aproape de mine, incat puteam sa interactionez cu ele, parca erau vii.Portile din fier forjat sunt unele dintre cele mai durabile materiale in prezent. Desii pentru mediile umede sau daca locuiesti aproape de mare un nivelul de sare in aer este foarte mare, este recomanda…