Treceți la conținutul principal

Alege usi sectionale marca doorTECK® cu deschidere manuala sau automata. Asiguram montaj si mentenanta pe tot teritoriul tarii.

Daca cauti usi sectionale, alege Smilo Holding. Se spune ca singurul lucru coerent in viata este schimbarea. Din pacate, exista o multime de oameni care se plafoneaza; nu pot progresa, deoarece au atat de multe obstacole mentale.

Vedem in fiecare zi garaje care sunt folosite ca ateliere sau pentru a depozite legume/fructe etc, dar au existat clienti care au avut grija de garajul lor. Acestia sunt clienti care au imbratiasat schimbarea. Pe noi ne motiveaza foarte mult acest lucru.
Usile sectionale sunt foarte rezistente, avand o durata medie de viata de 25.000 utilizari. Deci, este o idee buna sa cauti atent pe internet cea mai buna solutie pentru tine si familia ta.

Daca vrei sa comanzi o usa de garaj la telefon, acest lucru poate fi problematic. Fiecare usa de garaj este diferit, iar un agent de vanzari profesionist te poate ajuta sa alegi usa perfecta. Asigura-te ca agentul de vanzari o sa-ti viziteze garajul si o sa te ajute sa alegi modelul potrivit. 

usi sectionale


Usi pietonale

Usile pietonale sunt construite in usile de garaj, aceste usi pietonale ofera o solutie practica pentru oricine care vrea sa intre in garaj. Foarte multi nu isi folosesc garajul pentru a depozita masina, iar garajul este folosit ca depozit de legume si fructe, dar si ca atelier.
Usile pietonale sunt folosite si ca o solutie de siguranta. Usile de garaj cu balamale laterale pot fi fabricate pentru a se deschide spre interior, daca este necesar.

Smilo Holding ofera usi pietonale pentru usi sectionale realizate din panouri de tip sandwich cu grosimea de 42 mm. Culorile sunt disponibile din paletarul nostru RAL, putem vopsi usile la costuri suplimentare.

Dimensiunile sunt disponibile de la 2250 mm latime x 3000 mm, iar inaltimea de pana la 4000 mm x 2500 mm cu restrictii la anumite modele la latimi si inaltimi mai mari.
Aceste usi sectionale pot fi automate cu telecomanda, cu toate dispozitivele de siguranta necesare pentru o functionare de nota zece. 

usa sectionala cu panouri casetate - design modern si estetic


Design modern

Daca vrei o schimbare. Usa de garaj este, de obicei, cel mai proeminent lucru pe care oamenii il vand cand vizualizeaza casa ta. Prima impresie e foarte importanta. O usa sectionala de buna calitate, dar si ieftina e mai putin costositor decat majoritatea frigiderelor ! . Desigur, daca vrei ca usa ta de garaj sa aiba un aspect estetic mai distrincta, exploreaza optiunile pe internet !
O usa de garaj unica de calitate premium poate adauga un plus de valoare casei tale. O revista din Romania a spus ca usile de garaj de calitate medie au o rentabilitate de 85% a investitiei.

usi sectionale


De ce sa schimbi usa de garaj ?

Usa de garaj este un element important in aceasta ecuatie si poate face o diferenta enorma atunci cand usa este inlocuita. De ce ar trebui sa inlocuiesti usa de garaj ? Exista o varitate de motive si situatii care indica faptul ca ar trebui sa abordezi acest proiect foarte serios.



La cine sa apelez daca am nevoie de o usa de garaj ?

Trebuie sa-ti faci tema de casa ! Iata cateva sfaturi pentru a gasii o firma serioasa de usi sectionale din Romania.

Schimbarea este buna

Intra pe site-ul de web al firmei si verifica daca au incarcate poze cu specialisti in montaj. Daca au poze si vine administratorul firmei la montaj inseamna ca firma e mica si neprofesionista. Deobicei, trimit persoane neautorizata si fara experienta la casa ta.



Asigura-te ca exista consultanta gratuita post-vanzare. Daca firma nu are echipa proprie de asistenta tenhica si service inseamna ca firma nu este de incredere.
Nu uita ca exista foarte multe firme de usi sectionale care fac de multi ani nereguli. Asigura-te ca firma ta este de incredere si profesionala.

Contact: 

Adresa: Calea Baciului nr. 2F-2G
Telefon: +40-264-453.032
Website: www.smilo.ro
E-mail: sales@smilo.ro / info@smilo.ro / ofertare@smilo.ro


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Recomandări Practice pentru Porțile Metalice Rezidențiale: O Poartă Metalică Trebuie să Asigure Securitate, Pe Lângă Aspectul Estetic.

Când te gândești la achiziționarea unei porți metalice, funcționalitatea este primordială, dar impactul vizual nu este de neglijat.  Fie că optezi pentru porți batante, culisante sau autoportante, prima impresie este esențială. Te invităm să explorezi galeria noastră foto, o colecție care ilustrează diversitatea modelelor noastre de porți metalice , concepute într-o varietate de dimensiuni și stiluri, demonstrând capacitatea noastră de a personaliza fiecare proiect în parte. O poartă metalică nu trebuie să fie doar estetic plăcută, ci și sigură. Fabricăm porți din oțel, oferind opțional și variante combinate cu lemn. Porțile noastre sunt concepute să se potrivească oricărui stil de design și arhitectură, oferind atât modele moderne și minimaliste, cât și opțiuni mai elaborate. De asemenea, suntem deschiși să integrăm elemente decorative din fier forjat, adăugând un plus de rafinament. Aveți libertatea de a alege dintr-o vastă selecție de modele existente sau de a personaliza

Sisteme de automatizari pentru porti si usi de garaj

Daca cauti sisteme automatizari porti Nice pentru poarta ta rezidentiala, te putem ajuta cu o gama variata de sisteme de automatizare, pentru porti culisante, batante, autoportante sau usi de garaj sectionale. Portile automate ofera siguranta maxima si impedica intrarea prin efractie, in plus, cine nu si-ar dori sa deschida o usa de garaj sau o poarta fara sa fie nevoit sa coboare din masina ? Un sistem de automatizare ofera avantaje maxime, permitanduti sa deschizi usile prin apasarea unui buton al telecomenzii radio.    Alege calitatea ! Alege automatizari porti de la Smio Holding Siguranta la intrarea intr-un spatiu privat se poate realiza doar prin intermediul uni sistem de automatizare pentru porti. Aceste sisteme asigura asigura confortul pe care-l meriti, sistemele oferite de firma noastra asigura indeplinirea tuturor caracteristicilor unei case contemporante. Oferim cele mai eficiente si performante automatizari pentru porti si, garantam o function