Treceți la conținutul principal

Perdele PVC realizate la comanda. Alege siguranta si fluidizeaza traficul in incinta.

Daca cauti perdele PVC gandeste-te la importanta lor pentru protectia ta si a muncitorilor din incinta. Aceste fasii realizate din PVC au rolul de a proteja si izola incinta si, sunt realizate din din PVC, un material transparent si rezistent, tratat cu aditivi amestecati cu materiale plastifiante. PVC-ul ofera flexibilitate si transparenta si, sunt des intalnite in hale industriale mari, unde consumul de curent este foarte mare, iar pe o perioada mai lunga din timp perdelele sunt ideale daca vrei sa economisesti curent si vrei sa protejezi angajatii. Principalul rol al fasiilor este de a usura traficul, din exterior in interior.

Perdele PVC pentru hale industriale

Fasiile transparente sunt cel mai des intalnite unde traficul este foarte mare, iar daca vrei sa diminuezi trecerea aerului rece dintr-o incapere in alta, alege perdele transparente industriale oferite de firma Smilo Holding din Cluj-Napoca. Suntem recunoscuti in piata de profil, produsele noastre sunt de calitate, iar preturile sunt foarte accesibile. Lucram cu lideri europeni in domeniul productiei de perdele transparente PVC, utilizand tehnologii de ultima generatie.
De asemenea, aceste fasii pot fi folosite si in alte domenii de activitate: vitrine, grajduri, piscine, hale industriale, fabrici, depozite mari, iar tipurile de perdele sunt: perdele industriale, perdele PVC frigorifice, perdele PVC termice, dar mai exista si perdele protectie sudura si perdele termice separatoare. Toate tipurile de perdele enumerate te pot ajuta sa-ti protejezi incitnta de : fum, praf, insecte, praf, raze ultraviolete etc.
Daca vrei flexibilitate si protectie ne gasesti in Cluj-Napoca pe str. Calea Baciului nr. 2F-2G, ne poti vizita intre orele 8:30 si 17:00 (sambata si duminica showroom-ul este inchis) sau ne poti contacta telefonic la numarul de telefon: 0264453032 sau la adresa de e-mail info@smilo.ro.
Ofera protectie angajatilor si usureaza traficul. Aceste fasii se realizeaza la comanda si au rol protector persoanelor care lucreaza in zone industriale/constructie. Daca detii sau lucrezi intr-o hala industriala e foarte important sa asiguri flexibilitate in tranzitul de persoane si marfuri, iar perdelele te pot ajuta daca vrei sa fluidizezi traficul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara