Treceți la conținutul principal

5 motive sa iti inlociuesti usa veche de garaj cu una noua.

O usa noua de garaj, schimba complet infatisarea garajului tau si mai mult de atat, da un aspect mult mai placut locuintei tale in ansamblu. In opinia, specialistilor  de la www.smilo.ro, cel mai mare producator  usi de garaj  rezidentiale, industriale, sectionale din Transilvania, sunt mai multe motive pentru care ar trebui sa inlocuim usa veche de garaj cu una noua.

Sa incepem cu primul motiv, comform celor spuse specialisti, o usa noua de garaj moderna, imbunatateste si creste valoarea proprietatii tale, agentiile imobiliare iti vor confirma ca este mult mai usor sa iti vinzi casa daca ai un garaj modern.

Cel de al doilea motiv  este punctul de sustinere al primului motiv, aspectul casei tale devine mult mai placut, usile de garaj se gasesc la ora actuala sub diverse forme si modele, sa nu uitam de culori, noi alegem nuanta potrivita, noul look al garajului v-a fii imbinarea perfecta cu casa noastra.

Cel de al treilea motiv, vine sezonul rece, ai nevoie de un spatiu unde sa iti poti lasa masina in siguranta, sa nu mai pomenim de frig, ploi, noroi, ninsori, o usa de garaj automatizata, ne salveaza cu o singura apasare pe buton, plus de asta economisim si timp.

Cel de al patrulea motiv, usile de garaj noi sunt mult mai utile si mai practice, au o rezistenta durabila in schimb cele din metal, sunt total opusul, de acum  nu mai trebuie sa stai sa vopsesti usa de garaj, pentru ca isi pierde culoarea.

Cel de al cincilea motiv si nu ultimul, siguranta masinii tale, trebuie sa fie pe primul loc, cand alegi o usa de garaj, de accea trebuie sa achizitionezi o usa rezistenta.

Achizitionarea unei usi de garaj este o investitie pe termen lung, riscurile se reduc siguranta creste.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara