Treceți la conținutul principal

Usi industriale sectionale doorTECK® - ofera cel mai inalt nivel de izolatie

Aceste usi industriale sunt usi care se deschid vertical, construite folosind mai multe sectiuni de panouri de tip sandwich

 Construite pentru a rezista pana la 25.000 de cicluri, folosind panouri metalice din tabla de otel zincat, acoperita cu vopsea pulbere, dar si din panouri vitrate pentru diferite grade de vizibilitate de inalta calitate.

Deschiderea verticala a acestor usi creaza mai mult spatiu in fata si in spatele usii care iti permite sa utilizezi mai mult spatiul in interiorul cladirii.


Cand usa de garaj se deschide usa se culiseaza  pe tavan. Daca acoperisul este inalt poti comanda usi industriale care se deschid vertical (vertical lift).

Tipuri de usi industriale:

-deschidere cu supra inaltare
-deschidere normala
-deschidere verticala
-suprainaltare cu urmarire in unghi a tavanului
-urmarire in unghi a tavanului
Usile industriale sectionale doorTECK ofera cel mai inalt nivel de izolatie pentru cladiri care necesita acest lucru. Usile industriale doorTECK ofera un nivel inalt de calitate si fiabilitate nu doar pentru panoul usii ci si calitatea mecanismului de operare si sistemele de automatizare de ultima generatie. Pretul excelent al usilor doorTECK face de asemenea o solutie foarte sensibila si atractiva pentru cele mai multe spatii industriale si comerciale.

Majoritatea cladirilor comerciale si industriale si a depozitelor beneficiaza cel mai multe daca ai o usa sectionala de buna calitate instalata, deoarece se va etansa si se vor izola corespunzator la un nivel foarte ridicat, daca este necesar, mentinand temepratura si atmosfera cladirii cat mai constante posibil.


Aceste usi industriale sunt mult mai rezistente decat usile tip rulou. O usa sectionale de buna calitate iti va oferi multi ani de functionare fara probleme, cu toate componentele de service usor de accesat, spre deosebire de cele mai multe usi rulante, unde multe probleme apar in interiorul cilindrului, ceea ce inseamna ca usa are nevoie de demontare pentru a putea fi reparata. Usa sectionala e mult mai robusta decat alte tipuri de usi industriale este mult superioara si cu o singura apasare de buton deschizi si inchiz usa fara stres.

Cauti usi industriale sectionale ? De ce nu apelezi la un specialist Smilo Holding ? Contacteaza-ne acum !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara