Treceți la conținutul principal

Usi industriale sectionale doorTECK® - ofera cel mai inalt nivel de izolatie

Aceste usi industriale sunt usi care se deschid vertical, construite folosind mai multe sectiuni de panouri de tip sandwich

 Construite pentru a rezista pana la 25.000 de cicluri, folosind panouri metalice din tabla de otel zincat, acoperita cu vopsea pulbere, dar si din panouri vitrate pentru diferite grade de vizibilitate de inalta calitate.

Deschiderea verticala a acestor usi creaza mai mult spatiu in fata si in spatele usii care iti permite sa utilizezi mai mult spatiul in interiorul cladirii.


Cand usa de garaj se deschide usa se culiseaza  pe tavan. Daca acoperisul este inalt poti comanda usi industriale care se deschid vertical (vertical lift).

Tipuri de usi industriale:

-deschidere cu supra inaltare
-deschidere normala
-deschidere verticala
-suprainaltare cu urmarire in unghi a tavanului
-urmarire in unghi a tavanului
Usile industriale sectionale doorTECK ofera cel mai inalt nivel de izolatie pentru cladiri care necesita acest lucru. Usile industriale doorTECK ofera un nivel inalt de calitate si fiabilitate nu doar pentru panoul usii ci si calitatea mecanismului de operare si sistemele de automatizare de ultima generatie. Pretul excelent al usilor doorTECK face de asemenea o solutie foarte sensibila si atractiva pentru cele mai multe spatii industriale si comerciale.

Majoritatea cladirilor comerciale si industriale si a depozitelor beneficiaza cel mai multe daca ai o usa sectionala de buna calitate instalata, deoarece se va etansa si se vor izola corespunzator la un nivel foarte ridicat, daca este necesar, mentinand temepratura si atmosfera cladirii cat mai constante posibil.


Aceste usi industriale sunt mult mai rezistente decat usile tip rulou. O usa sectionale de buna calitate iti va oferi multi ani de functionare fara probleme, cu toate componentele de service usor de accesat, spre deosebire de cele mai multe usi rulante, unde multe probleme apar in interiorul cilindrului, ceea ce inseamna ca usa are nevoie de demontare pentru a putea fi reparata. Usa sectionala e mult mai robusta decat alte tipuri de usi industriale este mult superioara si cu o singura apasare de buton deschizi si inchiz usa fara stres.

Cauti usi industriale sectionale ? De ce nu apelezi la un specialist Smilo Holding ? Contacteaza-ne acum !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil.
Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate.

Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale.
Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu.
Noi confectionam porti metalice cu un design modern si …

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite.O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie.Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ?
Intretinere:
Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier – pur si simplu stergeti cu o so…

Porti metalice rezidentiale. Confectionam porti metalice din profile metalice si fier forjat

Aceste porti metalice maresc valoarea casei tale, dar si securitatea.Cand te gandesti la casa ta, vrei caaceasta sa fie unica, deoarece primele impresii sunt cele mai importante. Este logic sa incepi sa modernizezi poarta, fiindca lumea cand intra pe proprietatea ta poarta se evidentiaza cel mai mult.

Nu stiu daca te-ai plimbat in cartiere bogate, dar portile metalice rezidentiale sunt incredibil de frumoase. Oamenii asocieaza portile metalice rezidentiale cu bogatia si succesul. Acestea sunt accesibile tuturor, in prezent, oricine isi permiete o poarta moderna eleganta. Cand m-am plimbat in cartiere bogate din Cluj-Napoca, privelistea cea mai frumoasa a fost cand am vazut portile metalice. Portile erau de aproape de mine, incat puteam sa interactionez cu ele, parca erau vii.Portile din fier forjat sunt unele dintre cele mai durabile materiale in prezent. Desii pentru mediile umede sau daca locuiesti aproape de mare un nivelul de sare in aer este foarte mare, este recomanda…