Treceți la conținutul principal

Intretinere usi rezistente la foc. Sfaturi pentru siguranta ta.

Daca doriti sa instalati usi rezistente la foc este extrem de important sa intelegeti ca acesta trebuie sa fie instalat de un profesionist autorizat. 

Este foarte important sa impiedicati ca usa dumneavoastra sa fie instalata incorect sau sa faceti modificari neautorizate.

Trebuie sa existe o procedura clara de evacuare. In fiecare an trebuie sa fie organizat cel putin un exercitiu de evacuare la care trebuie sa participe fiecare angajat. Angajatii trebuie sa fie informati, instruiti si pregatiti.

Daca vrei sa instalezi un geam pentru usi rezistente la foc este foarte important ca acest proces sa fie realizat la fabricare, deoarece astfel de modificari ar putea compromite eficacitatea usii si ar putea pune oamenii in pericol in situatie de incendiu.
Exista diferite tipuri de geamuri pentru usi rezistente la foc care ar trebui achizitionate numai cu o usa completa.

Usile metalice rezistente la foc oferite de Smilo Holding sunt complet galvanizate si pot fi vopsite in orice culoare RAL. Usile rezistente la foc sunt ideale pentru hale industriale, spatii comerciale, birouri, scoli, spitale, fabrici, hoteluri, muzee, zone de productie. Sunt recomandate pentru cladiri frecventate de un numar mare de persoane, a caror siguranta trebuie sa fie asigurata.

Daca aveti deja usi rezistente la foc in incinta dumneavoastra, va trebuie sa va asigurati ca acestea sunt intretinute eficient. Cu timpul usile pot fi uzate si deteriorate si ar putea deveni ineficiente, iar intr-o situatie de incendiu daca nu sunt inspectate si intretinute ar putea pune oamenii in pericol.

Componentele de inchidere trebuie bine intretinute, dar si componentele mobile trebuie sa fie bine lubrifiate, usile rezistente la la foc trebuie sa se inchida intr-un ritm bun si sa nu se inchida sau sa se deschide prea incet. Componentele de deschidere trebuie sa fie conectate la sistemul de alarma in caz de incendiu. 
Feronerie, incuietorile, manerele, balamalele trebuie sa fie bine atasate la usa sau la rama, orice compoent mobil trebuie sa fie bine lubrifiat, orice grasime sau praf in exces trebuie curatat.

Daca cauti usi rezistente la foc apeleaza cu incredere la un specialist Smilo pentru oferta http://smilo.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara