Treceți la conținutul principal

Tipuri de usi de garaj. Termeni cu care trebuie sa ne familiarizam

Termeni cu care trebuie sa ne familiarizam, ca sa putem face distinctia dintre tipurile de usi de garaj oferite de producatori, pentru a face achizitia corecta si potrivita in calitate de cumparatori.
Incepem cu usile de garaj batante, ele sunt cunoscute ca si fiind usile clasice de garaj, usi care se inchid singure, printr-o miscare de du-te vino in jurul unei axe verticale situate la una ditre margini.

Mai apoi avem usile  de garaj basculante alcatuite dintr-o singura foaie de metal care se da peste cap, usile sectionale verticale este aceea usa care se rupe in 4 sau mai multe bucati si culiseaza pe sine, pe tavan,  acestea pot fi la randul lor: torsionale, pozitionate deasupra golului de usa de garaj, sau longitudinale - de tractiune, pozitionate de-a lungul sinelor, intr-o caseta, de o parte si de alta a usii de garaj.

Usile culisante lateral sunt usi ce se deplaseaza pe o sina, pe o linie dreapta in lateralul golului de garaj, usile sectionale orizontal acelasi proces de rupere a usi in 4 sau mai multe bucati ce se culiseaza pe o sina ingropata  si una deasupra usii , de-a lungul unui perete lateral al garajului. 

Nu in ultimul rand avem usile de garaj de tip rulou, care sunt precum o jaluzea mai mare si se ruleaza de-a lungul unui ax intr-o caseta superioara.Alege tipul de usa de garaj potrivit pentru garajul tau care sa fie in ton si cu arhitectura casei tale, la Smilo Holding Cluj, vei gasi o gama variata de usi garaj sub diverse modele si nuante.usi de garaj

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil.
Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate.

Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale.
Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu.
Noi confectionam porti metalice cu un design modern si …

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite.O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie.Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ?
Intretinere:
Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier – pur si simplu stergeti cu o so…

Porti metalice rezidentiale. Confectionam porti metalice din profile metalice si fier forjat

Aceste porti metalice maresc valoarea casei tale, dar si securitatea.Cand te gandesti la casa ta, vrei caaceasta sa fie unica, deoarece primele impresii sunt cele mai importante. Este logic sa incepi sa modernizezi poarta, fiindca lumea cand intra pe proprietatea ta poarta se evidentiaza cel mai mult.

Nu stiu daca te-ai plimbat in cartiere bogate, dar portile metalice rezidentiale sunt incredibil de frumoase. Oamenii asocieaza portile metalice rezidentiale cu bogatia si succesul. Acestea sunt accesibile tuturor, in prezent, oricine isi permiete o poarta moderna eleganta. Cand m-am plimbat in cartiere bogate din Cluj-Napoca, privelistea cea mai frumoasa a fost cand am vazut portile metalice. Portile erau de aproape de mine, incat puteam sa interactionez cu ele, parca erau vii.Portile din fier forjat sunt unele dintre cele mai durabile materiale in prezent. Desii pentru mediile umede sau daca locuiesti aproape de mare un nivelul de sare in aer este foarte mare, este recomanda…