Treceți la conținutul principal

Sfat achizitie: usi metalice apartament. Dupa ce criterii alegem o usa de intrare pentru apartament

Daca ai in plan achizitionarea unei noi usi metalice pentru intrarea in apartament la preturi ieftine, cu siguranta ai luat in calcul o serie de variante. Poti observa ca pe piata exista o serie de producatori si distribuitori de usi metalice de apartament care ofera montaj inclus, dar si din lemn. Avantajul usilor din lemn este ca sunt mai usoare, mai ieftine, elegante si suficient de sigure ca sa iei in calcul legate de rezistenta la incendiu si protectia antiefractie.

Alegerea potrivita

Usi Metalice Apartament

Usa metalica pentru apartamente maro inchis

Usa metalica pentru apartamente maro inchis

Usa metalica pentru intrarea in apartament model modern culoare maro


Usa metalica model simplu pentru intrarea in apartament izolat fonic si termic

Usa metalica de apartament montat in Cluj-Napoca

 


Usile metalice reprezinta o alegere mult mai scumpa, ele sunt printre preferatele celor care vor sa isi schimbe usa de intrare. Trebuie sa fii foarte atent la materiale din care sunt alcatuite, securitate si rezistenta, iar acestea sunt toar cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le iei in cosiderare; usile metalice de intrare in apartament reprezinta una dintre cele mai sigure moduri de protectie a apartamentului. Cele mai ieftine usi sunt cele alcatuite din foi mai subtiri, in timp ce variantele cele mai scumpe sunt fabricate cu foi mai groase, pentru a oferi siguranta maxima celor care doresc o protectie suplimentara.

Usa pare un obiect destul de simplu: balamale, placi, sistem de inchidere, sistem antiefractie, etc. Sunt disponibile suficiente posibilitati pentru a imbunatatii decizia intr-un proces complex.
Vrem sa te ajutam sa te orientezi catre cele mai importante elemente pe care trebuie sa le iei in considerare, atunci cand cauti o usa de calitate, la un pret rezonabile, de la rezistenta la efractie pana la izolarea termica si fonica.

Material


Nu doar grosimea usii conteaza, ci si cat de compat este aspectul ei unitar, acesta reperzinta primul si cel mai important aspect care trebuie sa-l iei in calcul atunci cand te gandesti la siguranta ta: de preferat alege una cu foi sudate sau turnata.

Siguranta


Al doilea cel mai important element este: in general usile metalice functioneaa cu doua yale sau trei, fiecare cu chei greu de replicat (produs). Hotii prefera sa scoata usa cu totul, din balamale, nu is mai bat capul cu sistemele de inchidere. De aceea, e foarte important sa alegi o usa sigura cu sistem anti-scoatere, care fac imposibila scoaterea usii, chiar daca balamalele sunt inlaturate sau taiate.

Izolare


Usa de intrare in apartament nu e destinata doar protectiei antiefractie. Celelalte functiuni majore ale usii metalice de apartament, de izolare fonica si termica, depind in proportie de 100% de materialele folosite intre placile de metal.

Dimensiuni usi metalice apartament


Inainte sa achizitionezi o usa trebuie sa te gandest in primul rand la golul de zid in care va fi montata usa, acesta variaza  de la 700/2100 mm, 8600 x 1920 mm, 920 x 2008 mm, 800/1200 mm, 900/2100 mm in versiunile cu un singur canat. Iti recomandam sa alegi o usa care este compatibila cu spatiul disponibil pentru a nu fi nevoie sa spargi peretele, alternativa nedorita.

Daca vrei sa cumperi usi metalice apartament; contacteaza-ne si cere o oferta specializata
Adresa: Calea Baciului nr. 2F-2G, Cluj-Napoca
Telefon:  +40-722-421.581
E-mail: sales@smilo.ro / office@smilo.ro / ofertare@smilo.ro
Google Maps: https://bit.ly/2t4LDiw

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Porti metalice de calitate pentru o functionalitate perfecta . Oferim o gama variata de modele moderne pentru casa ta

Aceste porti metalice trebuie sa fie robuste si fiabile, sa fie frumose din punct de vedere estetic pentru a oferi eleganta si stil. Fiecare poarta metalica pe care o confectionam si montam in Cluj-Napoca sau in alte orase din Romania este unica pentru client. Poarta trebuie sa aiba o armonizare vizuala cu proprietatea, indiferent daca acesta este o poarta traditionala sau moderna, accentul fiind pus pe design si calitate. Orice stil sau dimensiune de poarta de metal poate fi proiectata pentru a satisface cerintele tale specifice; Vei primii o schita inainte ca poarta ta sa fie confectionata ca sa te asiguram ca acestea corespunde cu cerintele tale. Multe firme care confectioneaza ,,porti din fier forjat'' care nu sunt in proportie de 100% din fier forjat. Trebuie sa fi constient ca o poarta din fier forjat este foarte scumpa si foarte greu de realizat. Portile de obicei sunt confectionate din otel sau aluminiu. Noi confectionam porti metalice

Sfaturi utile despre porti metalice rezidentiale. O poarta metalica trebuie sa fie sigura nu doar frumoasa.

Cand te gandesti la o poarta metalica, prima prioritate, de obicei este functionalitatea. Indiferent de tipul portii, fie batanta, culisanta (glisanta) sau autoportanta prima impresie conteaza. Portofoliul nostru de imagini este echivalent cu o mie de cuvinte, puteti arunca o privire la cateva modele porti metalice confectionate de noi, realizate in dimensiuni si forme diferite. O poarta metalica trebuie sa fie si sigura nu doar frumoasa. Portile sunt realizate din otel, optional se poate si din lemn.  Portile noastre pot fi confectionate pentru toate conceptele de design si amenajari. Pot avea modele moderne sau simple, dar putem confectiona si porti complexe. Putem sa conbinam barele cu elemente din fier forjat. Puteti alege dintre miile de modele sau puteti crea una proprie. Deci, care sunt lucrurile la care ar trebui sa fiu atent cand aleg o poarta ? Intretinere: Depinde de materialul din care este realizat. Daca este realizat din fier –

Reparatii usi de garaj Cluj. Cele mai frecvente probleme

In cazul in care nu se deschide usa de garaj, nu intra in panica. Usa de garaj poate fi reparata, puteti evita achizitionarea unei usi de garaj Sunt 2 elemente principale: usa de garaj si automatizarea, care controleaza miscarea usii. Oamenii au incredere ca ele vor lucra impreuna in armonie. Instalarea unei usi de garaj, fara pregatire corespunzatoare poate fi foarte periculos sau puteti ajunge la reparatii costisitoare. Problemele cele mai frecvente sunt ruperea arcurilor. Daca arcul se rupe acesta trebuie reparat imediat. Daca observati ca cablul usii este uzat sau rupt, va trebui sa-l inlocuiti. Cablul in sine nu este foarte scump, dar instalarea poate dura ceva timp. O alta problema comuna este usa de garaj automatizata. In unele cazuri, usa de garaj nu se inchide, din cauza bateriilor din telecomanda sau din cauza senzorului amplasat in partea de jos a usii. Daca nu puteti seta senzorii pe cont propriu, este indicat sa apelati la un montator de usi de gara